VG

Siste nytt fra VG. Alt innen nyheter, sport og underholdning :: Innenriks, Utenriks
Siste nytt fra VG
  1. Den nakne skulpturen ble for mye for flere foreldre i Florida. Nå er rektoren, elever og lærere invitert til Firenze i Italia.
  2. Amnesty International går hardt ut mot vestlige land som vier krigen i Ukraina stor oppmerksomhet, men som lukker øynene for massive overgrep andre steder.
  3. Sammen med den kinesiske presidenten kom Putin tirsdag med en uttalelse mot utplassering av atomvåpen i andre land. Fire dager senere fikk pipen en annen lyd.
  4. Etter 2000 kilometer på veien, dag og natt, har forfatter Roy Jacobsen og tidligere toppdiplomat Morten Wetland vært med å levere utstyr til det ukrainske forsvaret. De mener omverden må få opp farten – før det er for sent.
  5. Partikontoret tek sjølvkritikk for å informere for dårleg om regjeringa sin politikk. Ordføraren i Norges minste kommune meiner derimot at ho får for mange e-postar frå partikontoret.
  6. Statsminister Benjamin Netanyahu bekrefter mandag kveld at han vil sette den omstridte rettsreformen på pause.
  7. Onsdag skulle de ansatte starte i ny jobb. Nå varsles de i stedet om mulige permitteringer.
  8. BERGEN (VG) Brødrene Magnus og Lars Peder Holøyen kjemper for å få erstatning fra staten etter den såkalte Tolga-saken. I oktober møter de regjeringsadvokaten i Oslo tingrett i en fire dager lang rettssak.
  9. Rektor på Drammen videregående skole har gjort flere elever som feirer ramadan sinte etter en melding hvor det trues med anmerkning.
  10. Israel er helt lammet av massedemonstrasjoner mot regjeringens forslag til rettsreform. Mandag ettermiddag meldes det om at reformen vil utsettes.

Kontakt oss:

© Koordinatoren. Online since Nov. 17. 1998.