NRK

Siste saker fra nrk.no
NRK logo
  1. Utstillingen viser bredden og mangfoldet i Stenersens imponerende og omfattende samling.
  2. Regjeringa meiner tilsette i Kystverket og Tolletaten framleis kan ha dei eksklusive feriebustadene sine i fred. Friluftsentusiast er skuffa.
  3. Da Viaplay-ekspert Bojan Djordjic stilte et tilsynelatende ufarlig spørsmål til Janne Andersson, kokte det over for Sverige-sjefen.
  4. En 28-åring skjøt og drepte tre barn og tre voksne på en barneskole i Nashville mandag. Politiet mener det var et målrettet angrep.
  5. For første gang siden 90-tallet frykter utenlandske investorer for politisk risiko, ifølge Høyre-politiker Jon Gunnar Pedersen. SSB-tall viser at milliardene renner ut.
  6. Risikoen for å døy i trafikken er større i delar av landet, viser rapport. – Urettferdig, meiner Natalia Kolås, som sjølv lurte døden på vestlandsvegane.
  7. Fremskrittspartiets forslag er ment å hjelpe bykommuner som opplever sterk tilstrømming av sekundærflyktninger. Men regjeringen er skeptisk.
  8. Betaler du ikke regningen, blir Autopass-avtalen sagt opp eller sperret. Da må du betale full pris i alle bomstasjoner. – Kan føre til en evig gjeldsspiral, mener politiker.
  9. Noregs Skiskytterforbund har sett seg lei på våpenhandtering slik som Thierry Langer viste i vinter, og krev at Det internasjonale skiskyttarforbundet (IBU) ryddar opp.
  10. Mange kommuner langs norskekysten er avhengig av laksemillionene. De har ventet i spenning på hva regjeringen blir å ende på med den beryktete lakseskatten.

Kontakt oss:

© Koordinatoren. Online since Nov. 17. 1998.