E24

E24 RSS
E24 RSS
  1. Kostbare skyggelån kan forlenge den økonomiske seigpiningen. Gråmarkedet må ikke få operere fritt.
  2. NVE har startet undersøkelser etter at en feilhandel fra det Norge-baserte strømselskapet Kinect Energy førte til minuspriser i Finland.
  3. Den amerikanske banken kollapset tidligere i år. Dette er første gang Oljefondet leder et slik søksmål på vegne av en gruppe investorer.
  4. Emilie Voe Nereng (28) begynte å tjene egne penger 14 år gammel. Pengene har hun investert smart og gjennomtenkt. Dette er strategien hun sverger til.
  5. Perlesnormaneter invaderte Salmars anlegg, og tok livet av 1,2 millioner laks.
  6. USAs sentralbanksjef mener det er for tidlig å spekulerer i når rentekuttene kan komme. Aksjemarkedene klatrer likevel etter Powells tale.
  7. Etter 18 måneder med forhandlinger er Norge og EU-kommisjonen nå enige om prisen for at norske bedrifter får fri markedstilgang til EUs indre marked.
  8. Etter et halvår med avsløringer om aksjehandler, inhabilitet og manglende journalføring vil Arkivverket gå grundigere til verks når de fører tilsyn.
  9. To kinesiske næringslivstopper i selskaper kontrollert av det kriserammede konglomeratet Zhongzhi er forsvunnet, ifølge CNN.
  10. Eirik Amb Nysveen (35) tar over som nyhetsredaktør i E24 på permanent basis.

Kontakt oss:

© Koordinatoren. Online since Nov. 17. 1998.